Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Luister de uitzending van 22 augustus 2017 terug dankzij SOUNDCLOUD 🙂
Deze week o.a.:
Nieuws v/d Dag: NVWA waarschuwt voor pluchen varken
Showbiznieuws: Roddelpers is volgens Humberto Tan ‘gericht op vernietiging’
Regio Agenda: Proef de Natuur en de lokale lekkernijen!
Lokaal Nieuws: Geen 50m bad meer in nieuw Bodegraafs Zwembad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *