Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

De eerste gasten in de studio van Den Haag FM bij De Goede Zaak.
Kim Van Der Beek En Suzanne Vergeer – de Jong namens EHBO Rode Kruis Academie.
Met als presentje een leuk armbandje van het Rode Kruis

Zometeen Koen Baart namens Stichting Trix en Ria Roelands en Esther Ottens namens Zorgcoöperatie Noordelijk Scheveningen

Een vol gezellig en zomers programma dus
Www.denhaagfm.nl De Goede Zaak!
Elke vrijdagavond van 21 tot 23 uurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *