Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Sinds vandaag is de pagina “Gemist” aangemaakt en zo ook de categorie deels aangepast.
Er zal zodra er een nieuwe uitzending is geüpload een bericht worden gepost op de homepage van BasOnAir.nl, en vervolgens zal er op de pagina “Gemist” een nummer bijkomen in de playlist met duidelijk de naam van het programma en de uitzend datum.

Ik zeg veel luister plezier!

Hieronder nog even wat info over Bas On Air, De Goede Zaak en De Muziek Experts.

Programmanaamdag van uitzendingvantotzenderwebsite
Bas On AirDinsdagavond19:0020:00Radio BodegravenRTV Bodegraven.nl | BasOnAir.nl
De Muziek ExpertsDinsdagavond20:0021:00Radio BodegravenRTV Bodegraven.nl | BasOnAir.nl
De Muziek Experts (hh)Zaterdagochtend11:0012:00Radio BodegravenRTV Bodegraven.nl | BasOnAir.nl
De Goede ZaakVrijdagavond21:0023:00Den Haag FMDenHaagFM.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *