Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Zoals elk jaar het geval is staat ook dit jaar de laatste Muziek Experts vóór de semi-finale van het ESF in teken van het ESF ..
Ofwel we geven onze meningen over de liedjes die we draaien en ergens draaien we muziek die iets te maken hebben met het ESF van dit jaar of in het algemeen.

Dit jaar alleen een bijzondere uitzending want helaas is Piet er niet bij. Hij is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie.

Ik, Bas alleen dus draai deze uitzending o.a. de inzending van Belgie en Oostenrijk, draai een oude ESF hit van 20 jaar geleden en draai muziek van artiesten die ooit hebben meegedaan aan het ESF, en uiteraard komen  de vaste programma items ook nog langs, zoals de al hier vermelde “Cultuur: We kunnen niet meer schoonmaken“, “Piets Uitspraak: -l-e-n-t-e vrij naar Herman Gorter“, en “Taalvoutje Bedankd: International schaken stopt met voetballen“.

Veel luister plezier toegewenst morgen avond (Dinsdag 8 mei) van 20:00 – 21:00.
En kan je niet live luisteren ga dan vanaf woensdag 9 mei naar de “Gemist” pagina om de uitzending terug te luisteren.

Ben eigenlijk wel benieuwd… achter welk land sta jij momenteel het meest? Welk land hoop of hoopte jij dat er wint/won?
Ik sta dit keer niet achter ons eigen land, puur vanwege Waylon en de muziek stijl die niet past bij het ESF.
Persoonlijk kies ik voor Netta met Toy (Israel) vanwege het levendige entertainende liedje dat goed in je hoofd blijft hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *