Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Één uur voor dat het ESF 2018 los barst met de 1e halve finale!
Waylon treed donderdag op maar toch draaien we een ESF selectie, the final part, met wat oude ESF klassiekers en een paar nieuwe. Wie hoop/hoopte jij dat er gaat/zou winnen? We horen het graag via onze facebook @demuziekexperts

Piet is er dit keer dan niet maar toch heeft hij 2 teksten gemaakt voor zijn columns “Cultuur” en “Piets Uitspraak” met in Cultuur de vraag of we nog kunnen schoonmaken… antwoord krijg je dus te horen en in Piets Uitspraak een gedicht over de Lente

En een beetje verwarrend want een International Schaken stopt met voetbal … Hoe dat in elkaar steekt hoor je in Taalvoutje Bedankd.

En last but not least draaien we dus meerdere nummers van het ESF 2018 en verleden, ook Sting & Shaggy komen voor de 3e en laatste keer langs en we draaide Julio Iglesias van vinyl dat vooral de lente/zomerse vibes in zich heeft.

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *