Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Taalvoutje Bedankt: Martelspeelgoed , Schaap met ervaring , 1,6 vrouw heeft het, maar nu eerst ..

– Een Nieuw product .. namelijk een terraswindscherm speciaal bedoeld voor DIEREN…. in de advertentie staat namelijk het volgende … “Terraswindscherm tegen MENSEN en wind” … Even aanwaaien is er niet meer bij!

– Al sinds jaar en dag zie je veel geweld op straat , maar ook op alle spelcomputers… maar ze maken die spellen voor steeds jongere menschen… zo is het simpele hamertje tik ook al een martelspeelgoed geworden… Martel de konijn … Middeleeuws vermaak… uiteraard een taalvoutje BEDANKT!

– Soms kom je wel eens van die winkel etalages tegen dat je denkt … Oh .. ja??? Ehh?? … zo bijvoorbeeld deze: “De Schapenleerspecialist, zitmeubels op maat. Grote keuze in schaap met ervaring” … Was getekend 15 jaar schaap, 1 jaar vacht voor op uw bank.

– We weten allemaal wel dat de vrouw een moeilijke periode kan hebben, maar gelukkig is zij volgens een kranten artikel niet de enige … want wel 1,6 vrouw(en) zit ook in de overgang. Ik probeer me nu een 0,6e vrouw in te beelden …

– Regelmatig zie je langs de weg van die typische boerenwinkeltjes, waar de boer zijn gewassen verkoopt, bijvoorbeeld Asperges en Spinazie … Maar dan moet je als boer wel weten hoe je die woorden schrijft.. dus niet AspergUs of Spie na Zie ..

– Zelf ook een taalfout gespot, stuur m door via onze facebook “demuziekexperts” of via deze website bijvoorbeeld als reactie onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *