Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Taalvoutje Bedankt – Zonnetip: Wit uw huis, Door Deskundig oog bekeken, Leve de Autocorrectie , maar nu eerst ..

– We weten allemaal dat met deze hitte we zuinig moeten zijn met het (kraan)water, hoewel de dreiging nu ook weer niet zo gigantisch is, maar elk beetje helpt wel! .. Maar volgens een bericht op facebook was er tijdens de hitte-vrijdag een verbod om WATERVERSPILLING tegen te gaan … Laat dat bad maar vol lopen!

– Een super multi functionele Airfryer te koop want deze kan namelijk frituren, bakken, braden en … jawel .. GILLEN!!! Gillend met de keukenmeiden op stok gaan …

– Leve de automatische correctie op je computer of mobiel .. en als je dat niet doorhebt dan verkoop je geen keukenmessen set ,.. maar vraag je je af .. Neuken mensen Set? .. Oopsie .. daarom is die dubbelcheck ook zo belangrijk, klopt het wel wat je net getypt hebt?!

– Het bewijs is geleverd , ze laten bij de krant letterlijk en figuurlijk iedereen aan het woord.. zo staat er “Wolven in Nederland over dode schapen Liederholthuis: “Geen Typische Wolvenbeet” .. nee de wolf kan het weten.. Wel goed dat ze dit even door deskundig oog lieten bekijken.

– Nog een verwijzing naar de hitte van de afgelopen dagen, de krant geeft u en mij ,, dus u zelf en de medemens tips om ons koel te houden, waarbij als tip 4 staat .. Smeer DE.. Huis in met zonnebrandcréme … DE bij Huis klopt niet echt en wat nog meer niet klopt is dat t met dit weer een pokke zweet klus is om je hele huis te witten 😛 .. moest natuurlijk zijn Smeer de huid in met Zonnebrandcréme .. klinkt ook iets logischer

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via deze website BasOnAir.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *