Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Wat een enorme zonde!
Ze is van onze aarde heen gegaan, de legendarische soulzangeres Aretha Franklin ze is vandaag (16/08/2018) overleden op 76-jarige leeftijd 🙁

Alhoewel haar muziek uiteraard in ons aller mensen voort zal leven, en dat betekend dat er in zowel Basonair als Demuziekexperts minstens 1 hit per uitzending gedraaid zal worden soms draaide we al muziek van haar want het is gewoon  superieure muziek.
Ik gok maar weet niet zeker, dat Mathijs van Nieuwkerk hier nog wel extra aandacht aan besteed, in DWDD of in een special, hij draait namelijk vóór de start van elke DWDD een paar hits van Aretha, en dat zal nu een extra sterke lading geven.

Rest in Peace Aretha!
Rust in Vrede Aretha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *