Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook werk ik sinds 2016 bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) hier sta ik technisch bij voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2019!
Denk erom, het zal maar één maal 2019 worden haha.

Alle goede voornemens zullen nu langzamerhand alweer ontdaan worden, de niet-rokers roken weer, de mensen die gingen sporten denken nu “ach laat maar zitten” en de alcoholisten drinken er weer gulzig op los.
Althans dat is hoe de meeste denken over die voornemens.
Mijn belangrijkste voornemen voor 2019 is “EEN GOEDE GEZONDHEID” want dat is in 2017 niet helemaal ten goede gekomen, maag lasten, wortelkanaalbehandeling, en nog wat gaatjes erbij.
Het gaat gelukkig weer een stuk beter, met een leuke baan erbij dus ik ben weer vrolijk, maar t kan altijd beter.. helaas!

Voor de radio is het weer een goed nieuw jaar.. en Nieuw jaar is ook Nieuwe vormgeving.
Van de prachtige zangstem van o.a. Pamela v/d Wal gaan we nu over naar de vlotte babbel in positieve zin van Fred v/d Bol, hij is de nieuwe voice over die 75% van de vormgeving op zich genomen heeft, ook hoor je her en der nog de stem van Pamela, maar dan niet in zang.

Ik hoop dat jullie het allemaal net zo goed en mooi vinden als ikzelf, ik vind m goed geslaagd in ieder geval.
Ook aan de inhoud van het programma wordt gewerkt, maar daar volgt later meer nieuws over, dit is nog een Icy kwestie.

De zender en zendtijd en dag blijven in ieder geval wel hetzelfde..
Elke dinsdagavond om 19:00 op Radio Bodegraven (www.rtvbodegraven.nl , ether: 107.8FM, kabel: 103.4FM, Online stream)
En daarna van 20:00 – 21:00 De Muziek Experts, met nog steeds Piets uitspraak, Cultuur, Taalvoutje Bedankt, de Co-Originele en de beste muziek van de jaren 60 tot heden!
Je dinsdagavond begint dus bij Radio Bodegraven, Veel luister plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *