Luister de uitzending van 22 augustus 2017 terug dankzij SOUNDCLOUD 🙂
Deze week o.a.:
Nieuws v/d Dag: NVWA waarschuwt voor pluchen varken
Showbiznieuws: Roddelpers is volgens Humberto Tan ‘gericht op vernietiging’
Regio Agenda: Proef de Natuur en de lokale lekkernijen!
Lokaal Nieuws: Geen 50m bad meer in nieuw Bodegraafs Zwembad.

Vorig artikelBOA15-08-17 Terug luisteren!
Volgend artikelFacebook vlog 22-08-2017
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here