LEUK!! Was net even op Radio West, o.a. ivm het nieuwe programma DDD SuperDebby – Debby Draait Door
En mocht een plaat aanvragen, moet eerlijk zijn daar heb ik niet lang over na hoeven denken want ben de laatste tijd weer heel actief bezig met het “Oude” Veronica, de tijd van het zendschip.

Mijn verzoek was Veronica Sorry van Peter Koelewijn, het danklied voor Veronica, want al dit soort artiesten en bands werden toch veelal gedraaid op het “Oude” Veronica.
Super lied.

Luister het fragment hier terug:

Vorig artikelDe Goede Zaak / 20-04-2018
Volgend artikelJouw Dinsdagavond! – 24-04-2018
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here