Met dank aan Piet is er weer een pracht van een uitspraak gemaakt over iets wat hem deze week bezig hield.
Deze week is dat het onderwerp “Politiek” … Laten we het,  weer eens, over Politiek hebben.

Heel Nederland zit in de tijd van de formateurs en die halen de gemeenten van buiten. Zo ook hier na de realtieve aardverschuiving in de plaatsleijke politiek. Of dat helpt omdat er vele politici te pas en te onpas bliven uitkramen dat het beter wordt na de fouten van de anderen, wens ik te betwijfelen. Er ging al veel goed, maar als er een ding niet goed gaat, kan het bashen beginnen. Dan kan dat een doorrollend effect hebben en bepaalde goedwillende en ook wel goed presterende mensen beschadigen.

Terug naar die formateur. Die stond erbij op de foto in het Weekblad. Maar wat haar filisofie is of waarom er plots 5 partijen staan te glimmen op die persfoto is mij nog echt niet duidelijk. Een paar kreten staan erbij, zoals dat de band tussen SGP en CU sterk is en dus haalt men een verleizende partij erbij. En dan nog een uit het linkse of oppositionele kamp, want dan hebeebn zij van de leiding weer meer vliegen in een klap.

Het pluche lijkt te verleidelijk en dan moeten die CU en GL veel water in het rode sap doen, want met wijn kun je touswens niet meer aankomen in de politeik. Je kan er wel mee aankomen qua gewicht,maar niet qua levensverlenging. Nou, zo’n bijgeraapt zootje of kwintet aan partijen is volgens mij zkeer geen lang leven beschoren, behalve als deze partijen over vier jaar veel minder stemmen willen scoren.

Vorig artikelTaalvoutdje Bedankt: Ter Land Ter zee en achteruit
Volgend artikelCultuur: De (oudere)zorg is gelukkig verbeterd
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here