– Eentje die je dubbel moet lezen voor je hem door hebt, er klopt hier 1 letter niet in een hele zin, maar dat maakt het wel een fantasierijk verhaal… De Waal is de drukste rivier van Europa, misschien zelfs van de wereld. TOT NU TOE NOG NORMAAL, Via de Waal varen SCHAPEN vanaf Rotterdam richting Duitsland… Dat je de scheepshoorn hoort en niet een heel laag geluid hoort maar BEHHHHHHH BEHHHH hoort.

– Sommige dingen komen wel heel toevallig uit, je ziet 3 borden onder elkaar staan maar het een spreekt t ander weer tegen … je staat in de “PUINWEG” , maar het is verboden er vuil te storten … En het is een doodlopende straat, het bord dus met een rechte lijn en een rood stop rechthoekje,, daar kan je ook weer van maken dat “daar” op die locatie de vuilstort is… Beetje vaag en te toevallig.

– Het is weer kampeer tijd met name rond pinksteren begint meestal het kampeerseizoen en dan is het goed om te weten wat je dan zoal op de camping aan kan treffen, wel deze camping is van de volgende zaken voorzien… Gratis WC, Gratis Vuilniszakken, Een vestiaire, en BETALENDE DOUCHES (€2) .. Dat is nog eens Douchend Rijk worden!!

– Een UNIVERSEEL autobedrijf (hoe kun je daar Universeel in zijn) gevestigd in Leeuwarden Verkoopt DIVERSE GEBRUIKTE PERSONEN EN BEDRIJFSWAGENS aan particulieren en garagehouders… Ehmm vraagje… Gebruikte personen..//JAMBERS// Overdag is hij garagehouder, maar snachts gebruikt hij de PERSONEN// .. Persoonswagen,, alhoewel ik dat ook al niet echt een bruikbaar en logisch woord vindt.

Zelf ook een taalfout gespot stuur m dan door via onze site www.BasOnAir.nl of via www.RTVBodegraven.nl

Vorig artikelPiets Uitspraak: Eten is eigenlijk slecht, maar je moet in leven blijven?!
Volgend artikelDinsdagavond 01-05-2018
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here