Bij deze de uitzending van 01-05-2018 terug te beluisteren via Soundcloud of hieronder.

Precies één week voor het ESF 2018 begint draaien wij nog één nummer voor de strijd echt losbarst en wel te verstaan die van Macedonië!

En Piet praat u bij over het wel en wee rondom de Ouderenzorg, volgens hem zou het daar beter mee gaan… ik heb zo mijn twijfels.
En we wisten het al, alles wat we eten is niet goed.. maar wat moeten we dan? Eten we over 10 jaar Gebakken lucht? Zowel als Snack, Lunch, Ontbijt en Diner? Even 10 minuten in de oven en smullen maar?

Ook is het weer kampeertijd meestal zo rond de pinksteren start het Kampeerseizoen, en daar gaan we ook lekker mee los met Taalvoutje Bedankd.

En last but not least draaien we dus één nummer van het ESF 2018, eentje vanuit het verleden, ook Sting & Shaggy komen langs en we draaide The Ramblers van vinyl dat ook een leuk verhaal met zich mee heeft.

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

Vorig artikelGemist pagina aangepast
Volgend artikelCultuur: We kunnen niet meer schoonmaken
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here