Op het puntje van onze stoel zaten we toen we op het allerlaatst nog hoorde dat we/Waylon/Nederland toch nog  naar de finale van het Eurovision Songfestival zijn!
Ofwel zaterdag mag Waylon nog een keer zijn best doen met zijn nummer Outlaw in ’em ..
We moeten wel eerlijk zijn het was echt op het nippertje! Veel mensen zullen het hem dus ook niet gegund hebben met name vanwege zijn soms arrogant overkomende gedrag, hoewel t misschien ook wel goed bedoeld is.

We gaan in ieder geval duimen dat we op een mooie positie komen zaterdag.
ESF 2018 finale, zaterdagavond 21:00,  NPO 1

Ps. Als we dan toch positief moeten hopen .. Waylon in de top 10… en Top 5 zou mooi zijn, maar dat gaat m niet worden met wat er nog meer is.. helaas!

Vorig artikelDe Muziek Experts 08-05-2018 GEMIST
Volgend artikelCultuur: Sportzomer
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here