Na één week niet live te zijn geweest vanwege vakantie van beide kanten is er weer een Top uitzending voor u klaargezet.
Met als hoofd onderwerp “VAKANTIE”.
Heb jij nog/al vakantie plannen voor deze zomer? Of ben je al geweest en wil je daar graag wat over vermelden? We horen het graag via onze facebook @demuziekexperts

Piet past zich ook volledig aan op het mooie weer want Cultuur gaat deze week over de Sportzomer, met het wielrennen ala Mart Smeets (ook al presenteert hij het niet meer) en het WK waar Nederland dan niet aan mee doet maar toch kun je dan ook voor een ander land zijn.. neem bijvoorbeeld Belgie.
En Piets uitspraak gaat over de (zomer)vakantie plannen, wat te doen, en laatje een ander bepalen wat je gaat doen, zoals bij mij het geval was, of bepaal je zelf volledig hoe en wat je gaat doen..
En in Taalvoutje Bedankd een gedicht over hoe moeilijk de Nederlandse taal is, nu wisten we dat al wel een beetje maar het is een mooi gedicht op rijm!

En last but not least draaide we cabaret van Youp van t Hek de Holiday Rap van  Mc Miker G & DJ Sven en The Fun Boy Three van Vinyl.

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

Vorig artikelESF 2018, Marokko, TME
Volgend artikelCultuur: Recreëren en daarna lekker de beuk er in
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here