Cultuur – Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Door de hitte kunnen soms de uitgezette brugdelen her en der niet meer open of vooral dicht. Wie moet dan wachten? Nou, in de meeste gevallen zowel de onderdoorvaarders als erboven zich bewegende mobiele mensen. Dat geeft ergernis, maar ja, overmacht soms. Niet alleen de hitte zorgt voor die problemen, maar ook ondeugdelijke electronica, zoals bij de MaximaBrug in Alphen. Bij de Hefbrugin Boskoop kaapten mensen in demonstratie voor een paar uur de brug omdat die dan weer te veel open staat voor het goederenvervoer te water. Daar wil men wel een tunnel erbij, maar dat is dan natuurlijk weer erg duur. Dan heb je ook nog het periodiek onderhoud, zoals tijdens de vakantiespelen bij de Broekverderbrug in de Rondweg. Ja, vakantie, er zijn veel mensen de hort op, maar eigenlijk zijn er altoos nog veel mensen die in hun eigen hort blijven bivakkeren tijdens vakantieweken. Nou, we moeten het er mee doen, het is nog steeds niet A Bridge Too Far, zoals in 1944. Er moet altijd wat gerepareerd worden. Niet klagen, maar tijdelijk omrijden moet kunnen.

Vorig artikelTaalvoutje Bedankd: Schaap met Ervaring!
Volgend artikelPiets Uitspraak – Hoera, neerslag van 0,7 millimeter
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here