Rob Out (van Programmamaker tot Programma Directeur)

0
20

Nog zo’n druk baasje en dat kan best letterlijk genomen worden, was Rob Out, van Radiomaker van o.a. Het programma Goud van Out naar programma directeur bij Veronica, en bracht het onder de naam Egbert Douwe zelfs tot zanger van o.a. de hit Kom uit de bedstee m’n liefste. Heeft zich er later nog sterk voor gemaakt dat Veronica verder kwam dan het simpele omroepbestel hij zorgde ervoor dat Veronica de grootste omroep werd, met meer dan 1 miljoen leden, hij stond dan ook te boek als Mr. Veronica, waar nu ook een boek van uitgekomen is. Gaandeweg trok hij zich terug uit de Organisatie, hoewel hij daar achteraf spijt van had, omdat het na zijn vertrek slecht ging met Veronica.

Vorig artikelTineke de Nooij (Radio en Televisie presentatrice)
Volgend artikelVeronica Geschiedenis
Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor de lokale omroep van Bodegraven (en omgeving) ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Ook heb ik 1,5 jaar gewerkt bij Den Haag FM (De lokale omroep van Den Haag) ik was techneut voor het programma "De Goede Zaak" een programma voor en door Maatschappelijk betrokken ondernemers, Helaas stopte dit na 1,5 jaar. Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!) Veel kijk en luister plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here